Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe begin ik eraan?

Ik meet de deuren op aan de hand van de opmeethandleiding. Nadien geef ik alle maten in op basis van het invulformulier. Indien ik de juiste uitvoering nog niet weet kan ik dit openlaten. Binnen de twee werkdagen krijg ik de prijsopgave.

Kan ik maten in excel invoeren?

Ik kan ook vragen dat Renogroup me een xls formulier doorstuur zodat ik de maten daarin kan invullen.

Welke deuren moet ik kiezen?

Best kies ik de deuren bij Reno Group te Aartselaar. Daar krijg ik al de informatie op een vakkundige manier uitgelegd. De kleuren en modellen kan ik daar ook kiezen. Bij voorkeur neem ik op voorhand een afspraak.

Hoe gebeurt de levering?

De kit staat klaar bij Reno Group. Bij de afhaling wordt de montage opnieuw uitgelegd. Ik krijg ook uitleg hoe alles ingepakt is met de genummerde deuren.
Bij de levering krijg ik ook de nodige mallen, vijzen en tork.

Komt Reno Group ook opmeten?

Dat is in het pakket niet voorzien. Indien gewenst renoveert Reno Group uw keuken of trap volledig zelf en komt Reno Group opmeten. Op dat moment zijn al de risico’s ook voor Reno Group.
Met Renokit geeft Reno Group wel gratis advies hoe op te meten en zullen we de consistentie van de bestelling controleren.

Krijg ik advies? Wat kost het?

Ik kan altijd advies vragen per telefoon of ik kan bij Reno Group langs gaan. Dit kost me helemaal niets!

Wat als ik het zelf toch niet kan doen?

Indien ik het echt niet meer zie zitten kunnen de vakmannen van Reno Group mij tegen uurtarief komen helpen of alles zelf volledig overnemen.

Waarom is Renokit zo voordelig?

De basis van Reno Group is het renoveren van keukens, nieuwe keukens plaatsen en het renoveren van trappen. Reno Group kan zeer voordelig inkopen en heeft reeds de hele infrastructuur en know how. Daarom worden geen extra kosten aangerekend en is de Renokit formule zo voordelig.

Hoe gebeurt de betaling?

Bij de bestelling betaal ik 60%. Bij de ophaling van de goederen betaal ik het saldo